Web Content Display

Registre d'Establiments Industrials (ARCO)

Entre les competències de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball hi ha el manteniment d'un conjunt de registres oficials.

Els dits registres no sols permeten l'ordenació del sector en qüestió, sinó que pel caràcter públic que tenen possibiliten l'accés dels ciutadans a la informació que contenen.

Amb aquesta aplicació no cal acudir a les oficines de la Conselleria per a obtindre la dita informació.

Mitjançant el sistema ARCO qualsevol persona pot accedir al dit Registre d'Establiments Industrials, entre d'altres, a través d'Internet amb un mecanisme de recerca senzill.

Com es fa una consulta en aquest sistema?

Introduïu un criteri de recerca fins a obtenir una relació de registres seleccionats. Hi ha dos mètodes de recerca:

  • Recerca per paraules: Mitjançant la utilitat de recerca per paraules que hi ha en l'extrem superior dret de la pantalla. En aquest camp heu d'introduir qualsevol paraula que aparega en el nom, en l'adreça, etc. del registre que vulgueu trobar, i a continuació heu de fer clic sobre el botó "Cerca"
  • Mitjançant les fitxes de localització geogràfica o característiques: En la fitxa "Localització geogràfica" podeu seleccionar una província o comarca (en la llista o en el mapa) i a continuació un municipi. En la fitxa "Característiques" podeu introduir la informació necessària per a concretar la recerca.

Feu clic sobre el botó "Cerca"

Una vegada recuperada una relació de registres, podeu desplaçar-vos per aquesta relació, ampliar la informació d'un registre en concret o començar una nova recerca.

CERCA AL REGISTRE D'ESTABLIMENTS INDUSTRIALS

CERCA PER TIPUS D'ESTABLIMENT

Instal·lacions d'Emmagatzenament de Productes Químics

Instal·lacions de GLP

Productes Petrolífers

Empreses recarregadores/centres d'Inspecció equips subaquàtics

Tallers de reparació d'automòbils