Visualització de contingut web

Ajudes

Ací pots accedir a les convocatòries d'ajudes gestionades per la Direcció General d'Indústria.

Visualització de contingut web

Ajudes nominatives

Any 2024

I. Resolucions de concessió directa

Resolució de 5 de juny de 2024 de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, per la qual es concedeix una subvenció directa a la Fundació per al Desenvolupament i la Innovació de la Comunitat Valenciana per al Suport a Inversions i Proyectes de Modernització en les infraestructures de les àrees generals de comunicació del Parc Joan Carles I. Exercici 2024.

Resolució de 20 de juny de 2024 de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, per la qual es concedeix una subvenció directa a FORD ESPAÑA, S.L, per al suport a l'electrificació dels productes i transformació tecnològica i sostenible dels processos de Ford España, S.L, exercici 2024.

Resolució de 20 de juny de 2024 de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, per la qual es concedeix una subvenció directa a STADLER RAIL VALENCIA, S.A.U, per a l'acceleració de la millora mediambiental i l'eficiència energètica en el sector de fabricació de trens i maquinària de transport. Exercici 2024.

Any 2023

I. Resolucions de concessió directa

Any 2022

 1. Resolucions de concessió directa
 2. Convenis

Any 2021

 1. Resolucions de concessió directa
 • RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a la Asociación Valenciana de Empresarios del Calzado (AVECAL), per a desenvolupar en l'exercici 2021 accions singulars en el marc del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV).
 • RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a la Federación Empresarial de Agroalimentación de la Comunitat Valenciana (FEDACOVA), per a desenvolupar en l'exercici 2021 accions singulars en el marc del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV).
 • RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa al Clúster de Envase y Embalaje de la Comunitat Valenciana (CENE-CV), per a desenvolupar en l'exercici 2021 accions singulars en el marc de la Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV).
 • RESOLUCIÓ de 12 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa al Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV), per al desenvolupament en l'exercici 2021 d'actuacions del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial.
 • RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a l'Asociación Valenciana de Entidades de Inspección (ASEIVAL), per al desenvolupament en l'exercici 2021 d'actuacions del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial.
 • RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a la Federación Empresarial Metalúrgica Valenciana (FEMEVAL), per al desenvolupament en l'exercici 2021 d'actuacions del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial.
 • RESOLUCIÓ de 15 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a la Federación de Empresarios del Metal de la Provincia de Alicante (FEMPA), per al desenvolupament en l'exercici 2021 d'actuacions del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial.
 • RESOLUCIÓ de 19 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa al Consell de Col·legis Oficials de Graduats en l'Enginyeria de la Branca Industrial i Enginyers Tècnics Industrials de la Comunitat Valenciana (COGITICOVA), per al desenvolupament en l'exercici 2021 d'actuacions del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial.
 • RESOLUCIÓ de 21 de juliol de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a la Federación Empresarial Metalúrgica Valenciana (FEMEVAL), per a desenvolupar en l'exercici 2021 accions singulars en el marc del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV).
 • RESOLUCIÓ de 31 d'agost de 2021, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a FORD ESPAÑA, S.L, per a la transformació modernitzadora de la nostra estructura productiva: Suport a FORD ESPAÑA nova línia de producció i infraestructures per a motors i vehicles electrificats. Exercici 2021.
 • RESOLUCIÓ de 30 d'agost de 2021, per la qual es regula i concedeix una subvenció directa a FORD ESPAÑA, S.L, per a donar suport a l'activitat productiva davant els greus perjudicis econòmics patits durant la pandèmia COVID-19.
 • RESOLUCIÓ de 14 de setembre de 2021, per la qual es regula i concedeix una subvenció directa a POWER ELECTRONICS ESPAÑA, S.L, per a l'impuls de projectes industrials estratègics: emmagatzematge energètic.
 1. Convenis
 • CONVENI entre la Generalitat, a través de la Conselleria d´Economía Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Fundació per al Desenvolupament i la Innovació de la Comunitat Valenciana, per al desenvolupament de l'actuació en matèria d'industria suport per a la 16a. Fase d'inversions en modernització d'infraestructures i instal·lacions industrials i dotació de serveis en l'àrea industrial d'Almussafes i zones limítrofes. Exercici 2021.
 • CONVENI entre la Generalitat, a través de la Conselleria d´Economía Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford España, S.L, per al suport d`inversions productives sostenibles i de proyectes de desenvolupament experimental i innovació en el sector de l`automoció durante l`exercici 2021.

Any 2020

 


 

Mostrant 1 - 5 de 7 resultats
Resultats per pàgina 5
de 2