Visualització de contingut web

Ajudes

Ací pots accedir a les convocatòries d'ajudes gestionades per la Direcció General d'Indústria.

Visualització de contingut web

Ajudes nominatives

Any 2019

 
  • Conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Fundació per al Desenvolupament y la Innovació de la Comunitat Valenciana, per al desenvolupament de l'actuació en matèria d'indústria: suport a la 14ª fase d'inversions en modernització d'infraestructures i instal·lacions industrials i dotació de serveis en l'àrea industrial d'Almussafes i zones limítrofes. Actuacions i projectes d'I+D+i. Exercici 2019
  • Conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford España, S.L., per al suport a la transformació modernitzadora de l'estructura productiva a través d'inversions sostenibles i afavoridores de l'equilibri mediambiental en el sector de l'automoció destinades o vinculades al procés de fabricació del nou model FORD per a l'exercici 2019
  • Conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford España, S.L., per al desenvolupament de l'actuació en matèria d'indústria: suport a inversions productives sostenibles en el sector de l'automoció. Exercici 2019
  • Conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford España, S.L., per al desenvolupament de l'actuació en matèria d'indústria: desenvolupament de solucions sostenibles de mobilitat mitjançant un projecte pilot demostratiu i d'I+D amb vehicles electrificats. Exercici 2019
  • Conveni entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i Ford España, S.L., per al desenvolupament de l'actuació en matèria d'indústria: suport de projectes de desenvolupament experimental en el sector de l'automoció. Exercici 2019

Altres ajudes

DECRET 207/2023, de 28 de noviembre, del Consell, d'aprovació de les bases reguladores d'una subvenció a Power HoldCo Spain, S.A.U, per a la implantació i capacitació inicial d'una fàbrica de bateries a la Comunitat Valenciana.

 

DECRET 184/2023, de 10 d'octubre, del Consell, pel qual es modifica el Decret 98/2016, de 4 d'agost, del Consell, pel qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió directa d'inversions d'adequació en la terminal logística de l'àrea Industrial d'Almussafes per a la connexió i l'operativitat logística amb el corredor mediterrani.

RESOLUCIÓ de 21 de novembre de 2023, de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, per la qual es modifica la Resolució de 3 de novembre de 2016, per la qual es concedeix una subvenció nominativa a FORD ESPAÑA, S.L., per a la realització de les inversions d'adequació en la terminal logística de l'àrea industrial d' Almussafes per a la seua connexió i operativitat logística amb el corredor mediterrani.

 

DECRET 187/2021, de 19 de novembre, del Consell, de modificació del Decret 98/2016, de 4 d'agost, del Consell, pel qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió directa d'una subvenció per a la realització d'inversions d'adequació en la terminal logística de l'Àrea Industrial d'Almussafes per a la seua connexió i operativitat logística amb el corredor mediterrani.

RESOLUCIÓ de 17 de desembre de 2021, del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica la Resolució de 3 de novembre de 2016, per la qual es concedeix una subvenció nominativa a FORD ESPAÑA, S.L., per a la realització de les inversions d'adequació en la terminal logística de l'àrea industrial d' Almussafes per a la seua connexió i operativitat amb el corredor mediterrani.

 

DECRET 203/2018, de 9 de novembre, del Consell, de modificació del Decret 98/2016, de 4 d'agost, pel qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió directa d'una subvenció per a la realització d'inversions d'adequació en la terminal logística de l'Àrea Industrial d'Almussafes per a la seua connexió i operativitat logística amb el corredor mediterrani.

RESOLUCIÓ de 29 de novembre de 2018, del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica la Resolució de 3 de novembre de 2016, per la qual es concedeix una subvenció nominativa a FORD ESPAÑA, S.L., per a la realització de les inversions d'adequació en la terminal logística de l'àrea industrial de *Almussfaes per a la seua connexió i operativitat amb el corredor mediterrani.

 

DECRET 98/2016, de 4 d'agost, del Consell, pel qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió directa d'una subvenció per a la realització d'inversions d'adequació en la terminal logística de l'Àrea Industrial d'Almussafes per a la seua connexió i operativitat logística amb el corredor mediterrani.

RESOLUCIÓ de 3 de novembre de 2016, del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es concedeix una subvenció nominativa a FORD ESPAÑA, S.L., per a la realització de les inversions d'adequació en la terminal logística de l'àrea industrial de *Almussfaes per a la seua connexió i operativitat amb el corredor mediterrani.

 

Mostrant 6 - 8 de 8 resultats
Resultats per pàgina 5
de 2