Principals actuacions

Ací pots accedir a la informació relativa a les principals actuacions en matèria de seguretat industrial i industria.

 

Visualització de contingut web

Aplicació SI-Check per a autodiagnosticar el compliment de la normativa de Seguretat Industrial

 

En el marc del Pla d'Acció de Promoció de la Seguretat Industrial, dins de les actuacions desenvolupades l'any 2021, s'ha creat una aplicació que permet a les empreses realitzar un autodiagnòstic de l'estat de compliment documental i de manteniment de les instal·lacions que es regeixen pels reglaments de la Seguretat Industrial.

La seua utilització és senzilla, ja que en accedir a ella simplement s'han d'introduir les dades relatives a l'establiment com a nom, CIF de la companyia, ubicació, nombre de treballadors i seleccionar a continuació el tipus d'instal·lació de què es tracta. La web app, que disposa de textos d'ajuda en qualsevol moment, permet inserir per a la seua revisió mèdica diverses instal·lacions del mateix tipus que es disposen en l'establiment.

Quan l'usuari ha introduït totes les instal·lacions de la companyia, la web app realitza una sèrie de preguntes relatives al manteniment i a la documentació de la qual disposa l'usuari de cadascuna d'elles. després d'aquestes respostes es genera un diagnòstic de compliment de cadascuna de les instal·lacions avaluades en les quals es pot consultar un informe. A més es pot sincronitzar les revisions d'instal·lacions futures amb el calendari electrònic de l'usuari. També la web app genera un codi de l'avaluació que pot ser consultat en qualsevol moment.