Visualització de contingut web

CARNETS/CERTIFICACIONS INSTAL·LADORS EN MATÈRIA DE SEGURETAT INDUSTRIAL

Convocatòria 2024

RESOLUCIÓ d'11 de febrer de 2024, de la Direcció General d'Indústria, per la qual s'aproven les bases de les convocatòries ordinàries dels exàmens teoricopràctics per a l'obtenció dels carnets professionals en matèria de seguretat industrial, a realitzar durant l'any 2024. 

 

Convocatòria 2023

  • NORMATIVA especifica sobre la que versaran els exàmens teoricopràctics en matèria de seguretat industrial.
  • Resolució de 18 de gener de 2023, de la Direcció General d'Indústria, Energia i Mines, per la qual s'aproven les bases de les convocatòries ordinàries dels exàmens teoricopràctics per a l'obtenció dels carnets professionals en matèria de seguretat industrial a realitzar durant l'any 2023.

  • El termini de per a la presentació de sol·licituds per a l'admissió als exàmens teòric pràctics serà del 6 al 20 de setembre 2023.

  • Consulte si ha resultat ADMÉS/EXCLÒS, o bé APTE/NO APTE en els exàmens. Els interessats disposen de 10 dies hàbils des de la publicació de les llistes per sol·licitar per escrit esmena de defectes o revisió d'examen.
  • HORARIS i llocs de celebració d'examen (Convocatòria 2023). Consulte-ho en el següent link en l'apartat de proves de carnets d'instal·ladors i mantenidors.